een goede reden

Natuurlijk zijn er momenten waarop ik niet stil sta bij het feit dat mijn ouders zijn overleden aan kanker. Maar ze zijn schaars. En meestal duren ze maar kort. Plekken waar ik kom. Dingen die ik zeg. Spullen in mijn huis. Er is zoveel om mij heen dat me aan hen herinnert. Daarom ook heb ik serieus nagedacht of ik wel wilde meedoen aan Movember. Immers, naast de reminders die ik elke dag voor mijn kiezen krijg, wijst een prille snor mij nu ook nog eens elke ochtend op die verwoestende ziekte waarvan ik de slopende gevolgen van zo dichtbij heb meegemaakt.

Toch doe ik mee. Simpelweg omdat onderzoek helpt. Omdat meer onderzoek betekent dat we betere methoden kunnen vinden om kanker snel op te sporen en beter te bestrijden. Ik heb gezien hoe kanker mensen langzaam opvreet. Dat gun ik niemand, de mensen die het overkomt niet maar ook de naasten om hen heen niet.

En daarom laat ik, samen met Theo Ruys en Melvin Hage, de hele maand november mijn snor staan. Steun je mij in mijn strijd tegen kanker? Volg ons dan via dit blog en geef vandaag nog een kleine donatie via onze donatiepagina (de link staat in het bovenste bericht op deze pagina).

– Sander Grip

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: