Het einde nadert …

Verward en pluizig bereiden drie snorren zich voor op het onvermijdelijke einde. Over ruim een uur mag het scheerapparaat ter hand genomen worden en zullen Melvin, Theo en Sander verlost zijn van hun kriebelplakken. Al zal de nacht wellicht nog behaard doorgebracht worden, morgenvroeg al voelt de bovenlip koud, kil en zo glad als babywangetjes aan.

Is Movember om twaalf uur vannacht officieel ten einde, dit blog loopt nog heel even door. Het einde van de actie is namelijk het startsein van de afrondende werkzaamheden. Zo plaatsen we zo snel mogelijk onze finale foto. De kiek waarop de snor zijn volle wasdom heeft bereikt, werd vanmiddag al gemaakt door fotograaf Levien Willemse op een prachtig sinistere locatie in Rotterdam. Levien wilde graag zijn steentje bijdragen aan een professioneel einde van onze mo-maand. Maar ja, ook de fotograaf heeft een sociaal leven en wij willen hem natuurlijk niet nodeloos onder druk zetten op zijn vrije zaterdag. Het was al sympathiek genoeg dat hij vanmiddag tijd voor ons inruimde. Dus als de foto er eenmaal is, plaatsen we hem direct op dit blog.

En dan is er natuurlijk ook nog die tegenactie. Wie maakte het hoogste bedrag over? En wie van jullie wint één van die fraaie boeken die we verloten onder alle mensen die ons financieel gesteund hebben? Na twaalf uur vannacht kunnen we de balans opmaken; zetten we alle donateurs op een rij en kijken we wie welk bedrag heeft overgemaakt. De winnaars maken we ook op dit blog bekend.

Kortom; volg ons nog een paar dagen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: